Door en voor ouders

De collega’s van First Steps First werken iedere dag hard om het voor ouders zo makkelijk en snel mogelijk te maken om de beste kinderopvang in de buurt te vinden. We doen dit door zoveel mogelijk informatie te delen om tot de beste keuze te komen & continu door te ontwikkelen aan onze software. First Steps First is tot leven geroepen door en voor ouders.

pageview
Vind het beste kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang in jouw gewenste buurt.

Start met zoeken
library_books
Kom alles te weten over kinderopvang via onze handige Blog.

Blog
ondemand_video
Annemerel legt je uit in onze Vlog waar je op moet letten bij rondleidingen, kinderopvangtoeslag en nog veel meer!

Bekijk Vlogs

De eerste stapjes in de juiste richting

Als je voor het eerst te maken krijgt met de wondere wereld van baby’s, begeef je je al gauw als een olifant in een porseleinkast. Er valt een hoop te regelen en je leven veranderd aangenaam maar drastisch - je wilt het allemaal goed regelen en alleen het beste voor jouw kind telt. First Steps First neemt de tijdrovende en uitdagende klus om kinderopvang te regelen voor je uit handen door snel en gemakkelijk de beste kinderopvang in jouw buurt te vinden. Per locatie kun je online je maandelijkse lasten berekenen en online direct je opvang aanvragen.

Ontmoet ons team

Ons team bestaande uit papa’s, mama‘s, ontwerpers, techneuten en support is wellicht nog klein - maar doordat we met passie aan ons product werken zijn we groots in daden.

Erik Lindeman
Mede-Oprichter

Joost Scholten
Mede-Oprichter

Mike van Veenhuizen
Software Manager

Anne de Balbiaan
Tevredenheid Specialist

Priscilla van Heijningen
Tevredenheid Specialist

Robbert Vrijbloed
Marketeer

Annemerel Westerhuis
Marketeer

Meer dan alleen een website