Een product waar we in geloven

First Steps First heeft in 2017 een duidelijke missie - het leven verbeteren van honderdduizenden vaders en moeders in nederland die op zoek zijn naar de best passende kinderopvang.

Ouders gebruiken First Steps First daarom met liefde.

De eerste stapjes in de juiste richting

Als je voor het eerst te maken krijgt met de wondere wereld van baby’s, begeef je je al gauw als een olifant in een porseleinkast. Er valt een hoop te regelen en je leven veranderd aangenaam maar drastisch - je wilt het allemaal goed regelen en alleen het beste voor jouw kind telt.

First Steps First neemt de tijdrovende en uitdagende klus om kinderopvang te regelen voor je uit handen door snel en gemakkelijk de beste kinderopvang in jouw buurt te vinden. Per locatie kun je online je maandelijkse lasten berekenen en online direct je opvang aanvragen.


Klein Team. Groots in daden.

Ons team bestaande uit papa’s, mama‘s, ontwerpers, techneuten en support is wellicht nog klein - maar doordat we met passie aan ons product werken zijn we groots in daden.

Erik Lindeman

Erik Lindeman

Mede-Oprichter

Joost Scholten

Joost Scholten

Mede-Oprichter

Mike van Veenhuizen

Mike van Veenhuizen

Software Manager

Anne de Balbiaan

Anne de Balbiaan

Tevredenheid specialist

Priscilla van Heijningen

Priscilla van Heijningen

Tevredenheid specialist

Robbert Vrijbloed

Robbert Vrijbloed

Marketing

Meer dan alleen een website

De collega’s van First Steps First werken iedere dag hard om het voor ouders zo makkelijk en snel mogelijk te maken om de beste kinderopvang in de buurt te vinden. We doen dit door zoveel mogelijk informatie te delen om tot de beste keuze te komen & continu door te ontwikkelen aan onze software.
First Steps First is tot leven geroepen door en voor ouders.

circles