Neem een kijkje achter de schermen bij First Steps First. We vertellen je graag wie we zijn en wat we doen! Leer de mensen achter First Steps First kennen en neem een kijkje bij ons op het kantoor.

Op het hoofdkantoor van First Steps First in Purmerend werken we dagelijks met plezier aan het platform. Ons doel is het leven verbeteren van duizenden vaders en moeders die in Nederland op zoek zijn naar naar de best passende kinderopvang.

info Tip: Gebruik de zoekfunctie bovenin onze site als je op zoek bent naar een goed kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang bij jou in de buurt! Regel snel & eenvoudig je kinderopvang online via First Steps First!

Over First Steps First

First Steps First is hét online platform voor kinderopvang in Nederland. Vindt eenvoudig de meest geschikte locatie bij jou in de buurt door de benodigde dagen in te voeren en door aan te geven per wanneer je opvang nodig hebt. Filter vervolgens op de gewenste faciliteiten en vergelijk kinderdagverblijven of buitenschoolse opvanglocaties op prijs. Heb je een goede match gevonden? Vraag dan gelijk een plekje of rondleiding aan!